Doar varianta victoriei

Universitatea Suceava primeste duminica, cu incepere de la orele 12.00, in sala Lps, vizita formatiei “U” Transilvania Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a 9-a din cadrul Ligii Nationale la handbal masculin.

Aflati intr-o cursa de recuperare a punctele pierdute in primele runde ale sezonului, “studentii” nu iau in calcul decat varianta unei victorii in fata ultimei clasate. “Ne intereseaza mai putin locul ocupat de formatia clujeana in clasament, pentru ca trebuie sa tratam la fel de serios orice meci. Tinand cont insa de foamea de puncte din tabara noastra, nu avem decat varianta victoriei in meciul de duminica. Nu concepem alt rezultat”, a declarat antrenorul sucevean Razvan Bernicu, inaintea jocului cu “U” Cluj.

“Alb-albastrii” se confrunta cu singura absenta inaintea meciul de duminica, cea a lui Bogdan Soldanescu, care va lipsi de pe teren din cauza unei accidentari la mana dreapta, suferita in jocul cu Dinamo Bucuresti.

Jocul de duminica dintre Universitatea Suceava si “U” Transilvania Cluj este transmis in direct de postul Digi Sport 2 si va fi condus de o brigada de arbitri formata din Radu Iliescu si Doru Manea, ambii din Bucuresti.

In sezonul trecut al Ligii Nationale, Csu Suceava si “U” Cluj au terminat la egalitate in sala Lps, scor 25-25.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *