Doar lapte si miere pe parchet

In urma discutiilor purtate cu oficialii clubului, Adomnicai, Soldanescu si Ciubotariu au acceptat diminuarea contractelor pana pe 30 iunie 2011. Prezent in comisia de convingere, primarul Ion Lungu prevede un viitor stralucit de armonios al handbalului.

Stiind de Sus ca au fost probleme in contabilitatea clubului, primarul i-a recunoscut printre virusii din calculatoarelele contabilelor pe “mercenarii” lui Pana. Antivirusul a actionat instantaneu, cunoscand procedura! Astfel cei de la Curtea de Conturi au ramas fara paine.

In scopul sustinerii viitorului cu lapte si miere, Clarvazatorul a promis ca in viitoarea sala polivalenta, jumatate din cele 5 mii de locuri vor fi rezervate rudelor si prietenilor jucatorilor. Mai mult chiar, li se vor asigura si parcare gratuita in imensul complex sportiv!

La frecarea bilei de cristal au aparut si vestiarele de lux promise de rectorul Graur in cealalta sala polivalenta de la Moara. Pentru a fi transparenti, jucatorilor li s-a propus ca in etapa cu sot sa se joace in polivalenta de la iesirea spre Falticeni, iar in cea fara sot in cea de la Moara. Propunera fiind primita cu ropote de aplauze.

A urmat ghicitul in palma decanului. La vreme de seara ministresa Dezvoltarii si Turismului va da distinctii de profesor emerit in tot lotul alb-albastru. Profesori Emeriti in Centrul de Excelenta pentru Handbal. La cealalta palma se puteau observa foarte bine fonduri dislocate de Gatu din fondul special al federatiei!

La despartirea de handbalisti Clarvazatoarea le-a prevestit infiintarea unei alte echipe (HC Arbore) cu care se vor bate in proiecte pentru obtinerea fondurilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Doar lapte si miere pe parchet"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*