Doar aşa, de amorul artei

Rapid Suceava are programat la sfârşitul acestei săptămâni un nou meci care se joacă doar aşa de amorul artei, echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu urmând să evolueze astăzi, cu începere de la ora 11.00, pe terenul grupării CSMS Iaşi, principala favorită la promovare.

Partida contează doar pentru statistici şi pentru pasionaţii de pariuri, în condiţiile în care cele două formaţii nu se vor reîntâlni în partea a doua a campionatului, iar rezultatul de astăzi, indiferent care ar fi el, se va anula la finalul sezonului regulat. De altfel, nu mai puţin de patru titulari ai “ceferiştilor” au încasat în mod deliberat cartonaşe galbene la ultimul meci pentru a fi suspendaţi la întâlnirea din Copou. Jucătorii în cauză, Dorin Semeghin, Radu Sava, Vlad Stănescu şi Iulian Ionesi va juca însă sigur în partida de sâmbătă viitoare, de pe Areni, contra Farului Constanţa, care se anunţă una de şase puncte.

În ciuda lipsei de efectiv şi a interesului pentru punctele puse în joc, antrenorul sucevean Bogdan Tudoreanu speră la elevii săi să le pună mai multe probleme ieşenilor decât se aşteaptă gazdele.

„Avem mulţi jucători indisponibili, dar mergem să ne jucăm şansa. Ieşenii au avut un început de an foarte bun, sunt în formă, dar sper să le punem mai multe probleme decât se aşteaptă. Trebuie să jucăm degajat pentru că nu sunt puncte importante în joc. Meciul nostru vital este cel, de săptămâna viitoare, cu Farul Constanţa. Este bine că încă existăm, că Gabi Clim (n.r. patronul clubului Rapid) face eforturi mari pentru a ne continua activitatea”, a declarat antrenorul principal al Rapidului.

De partea cealaltă, antrenorul Marius Lăcătuş se confruntă la rândul lui cu două absenţe în lot, este vorba de Herghelegiu şi Mihalache, ambii fiind suspendaţi. În schimb, în garnitura de start a ieşenilor este aşteptat să apară şi fostul căpitan al Rapidului, Florin Plămadă.

Rapidul are cota 9.00 pentru o victorie la Iaşi

La casele de pariuri, Rapid Suceava are o cotă imensă pentru o victorie în Copou: 9.00. De partea cealaltă, un succes al gazdelor este cotat cu 1.25, în vreme ce remiza are o cotă de 5.00, bookmakerii anticipând totodată că se vor marca mai mult de 3 goluri.

În actualul sezon, trupa condusă de Bogdan Tudoreanu nu a cunoscut încă gustul victoriei în deplasare, bifând cinci remize şi patru înfrangeri în meciurile jucate până acum pe teren străin. De partea cealaltă, gruparea ieşeană a defilat de la startul sezonului de primăvară, având patru victorii din patru meciuri jucate în 2014.

Programul etapei a XXIII-a:
CSMS Iaşi – Rapid Suceava
FC Clinceni – Dunărea Galaţi
CF Brăila – ACS Berceni
SC Bacău – Gloria Buzău
Unirea Slobozia – Unirea Tărlungeni
Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti stau.

Meciul tur de pe stadionul Areni, considerat de mulţi un blat ordinat, s-a încheiat cu victoria ieşenilor, scor 1-0.

Exit mobile version