Doar Anton da declaratii

Noua conducere a clubului Cetatea a luat prima masura administrativa concreta. Presedintele interimar, Ciprian Anton, a recunoscut inca de ieri ca a ordonat subalternilor sai din conducerea tehnica si administrativa sa nu vorbeasca cu reprezentantii presei, el fiind singurul care va da declaratii pana la reunirea Consiliului Director, adica atunci cand el va fi confirmat in functia de presedinte.

Contactat telefonic pentru a spune cateva cuvinte depre amicalul de astazi cu Aerostar Bacau, antrenorul Ioan Radu a marturisit: “M-a sunat domnul presedinte si mi-a spus sa nu mai dau declaratii. Voi vorbi doar in cadru organizat, in conferinta saptamanala de miercuri”.

Asa cum s-a intamplat si in cazul meciului cu Rapid CFR, a carei ore de disputare o stiau doar organizatorii si jucatorii, sunt sanse mari ca amicalele urmatoare al echipei Cetatea sa se dispute in anonimat. Cum nici numele adversarilor nu se cunosc prea bine, iar in cazul la astfel de partide, ora de desfasurare se schimba si in ziua jocului, este greu de crezut ca este suficienta doar o conferinta de presa pe saptamana pentru a afla ce se intampla la echipa de fotbal a Sucevei.

Bineinteles ca stirile despre Cetatea sunt insotite in dese randuri de comentarii impotriva actualei conduceri, dar tanarul presedinte interimar trebuie sa inteleaga ca nu mai conduce un club privat, ci un club finantat din banii comunitatii locale si trebuie sa isi asume si criticile.

Ca fapt divers, conducatorul clubului Universitatea Suceava, Petru Ghervan, decan al Facultatii de Sport si antrenor secund al Echipei Nationale, nu le-a impus lui Leonard Bibirig sau jucatorilor sa vorbeasca doar in conferinta de joi. Din contra, handbalistii suceveni au stipulat in contract sa ofere declaratii de fiecare data cand li se solicita acest lucru din partea presei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Doar Anton da declaratii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*