Doar Acatrinei a jucat

Nu toţi handbaliştii Universităţii sunt în pauză competiţională. Portarul George Şelaru şi interul Florin Acatrinei se află în această perioadă la lotul naţional de seniori al Romaniei, pentru dubla cu Belarus.

În primul meci dintre cele două echipe, disputat, miercuri, la Piatra Neamţ, Florin Acatrinei a fost titular, a jucat doar în prima repriză, însă doar pe faza de apărare. În schimb, George Şelaru a urmărit întâlnirea din tribună, selecţionerul Eliodor Voica preferâdu-i între buturi pe Popescu şi Ciobanu. „Tricolorii” au pierdut în faţa bieloruşilor cu scorul de 31-34, după ce la pauză erau conduşi cu 13-18. Cel mai bun marcator al României a fost Florin Dospinescu, fosta extremă a Universitatii trecându-şi în cont şase reuşite.

În urma acestui rezultat, România a ajuns la treia înfrângere în grupa de calificare la Campionatul European din 2014. Cele două formaţii se vor înfrunta din nou, duminică, de la ora 15:00, la Minsk.

Foto: Prosport

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. am impresia ca Eliodor e un fel de Piti in miniatura! cara tota bacaul la nationala.. poate poate isi scoate stavarache din investitie!

  2. Cred ca esti tu mai mult tipul chibitului roman,frustrat si needucat….ai vazut meciul ba talamba ? Desi Acatrinei este unul din jucatorii mei preferati trebuie sa fii nebun sa spui asa ceva…bobita nu a profitat deloc de accidentarea lui Cristi Ghita,a avut o prestatie foarte slaba cel putin pe faza de atac a fost…..probabil e un tip extrem de emotiv si importanta jocului a fost putin prea mare. are insa avantajul varstei…

  3. cel mai elocvent moment despre valoarea domnului voica este acela cand in repriza a doua cel care dadea indicatii la un timp de odihna era domnul iancu de la stiinta dedeman municipal bacau . pentru unul care recunoaste valoarea , exemplul de mai sus este FOARTE CLAR . domnule voica cat credeti ca mai puteti manca banii dedemanului fara ca cei responsabili sa vada acest lucru ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!