14 jucători la antrenamentele Bucovinei Rădăuţi

Bucovina Radauti

Bucovina Rădăuţi a început pregătirile de iarnă în efectiv restrâns, antrenorul Iulian Ionesi având în acest moment la antrenamente doar 14 jucători, după ce patru din componenţii cu care “galben-albaştrii” au încheiat turul au plecat de pe Municipal. Vitu este în cantonament cu Bucovina Pojorâta, I. Plămadă şi Julei susţin probe de joc la Rapid Suceava, Sebastian Vicol s-a întors la LPS Suceava, Şcheul a renunţat la fotbal, iar juniorul Ieşan a plecat la muncă în străinătate.

“Avem promisiuni că vom primi o sponsorizare, astfel că, încet-încet, lucrurile se îndreaptă la echipă. În acest moment, avem un lot subţire, am rămas cu doar patru juniori în lot, dar suntem în discuţii pentru a mai aduce doi-trei jucători. Zilele viitoare e posibil să definitivăm şi staff-ul tehnic cu un nou antrenor. Deocamdată l-am cooptat ca secund pe Cristi Ilisoi”, a declarat tehnicianul Bucovinei, Iulian Ionesi.

Butnariu, Prutean, Alecsandru, C. Ciurlă, A. Ciurlă, Hrimiuc, Antonesei, Vişinar, Stoian, Amariei, Şorodoc, Luţac, Zaremba, Apostol şi Ionesi sunt jucătorii prezenţi la antrenamentele Bucovinei.

Rădăuţenii vor disputa primul meci amical joi, de la ora 13.30, la Suceava, în compania unei selecţionate de la LPS.

COMENTARII:

1 Comentariu la "14 jucători la antrenamentele Bucovinei Rădăuţi"

  1. as vrea sa joc fotbal la bucovina radauti dar nam un numar la antrenorul achipei sa ieu lagatura cu iel da poate cineva sa mil dea

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*