Diseară, tragerea la sorţi

Cupa Cartierelor la fotbal si-a desemnat cele 16 echipe participante la turneul final, in ultima faza a competitiei urmand sa evolueze sapte echipe din Burdujeni, cate doua din cartierele Obcini, Itcani si Marasesti, dar si cate o reprezentanta a cartierelor Zamca, Centru si George Enescu. Componenta celor patru grupe ale turneului final va fi stabilita prin intermediul unei trageri la sorti ce va avea loc joi (diseara), la orele 19.30, in Pub Sporting Ramiro din cartierul Burdujeni.

La tragere sunt asteptati toti capitanii sau delegatii celor 16 de ramase in competitie, este vorba de Zamca Team, Albertino Star Centru, Free Gigi George Enescu, Gunners of Bardan Obcini, Revine Obcini, Adistal Itcani, Sporting Itcani, Cosmin Marasesti, Sportul Marasesti, Railex Burdujeni, Vestul Salbatic Burdujeni, Old Bucovina Burdujeni, Palas Full Construct Burdujeni, Radler Burdujeni, Dinadrom Burdujeni, plus campioana de anul trecut Adistal Burdujeni.

Sistemul de tragere la sorti prevede ca nicio grupa nu va contine mai mult de doua echipe din cartierul Burdujeni. De asemenea, nicio grupa din cele patru nu va contine mai mult de o formatie din cartierele Obcini, Itcani sau Marasesti.

Programul fazei grupelor:

Grupa A:
1. Adistal Burdujeni
2. …
3. …
4. …

Vineri:
ora 16.00: Adistal  Burdujeni – A2
ora 16.35: A3 – A4

Grupa B:
1. …
2. …
3. …
4. …

Vineri:
ora 17.10: B1 – B2
ora 17.45: B3 – B4

Grupa C:
1. …
2. …
3. …
4. …

Vineri:
ora 18.20: C1 – C2
ora 18.55: C3 – C4

Grupa D:
1. …
2. …
3. …
4. …

Vineri:
ora 19.30: D1 – D2
ora 20.05: D3 – D4

Cupa Cartierelor 2013 este parte a proiectului international MOVE Pilot Project,organizat in Romania de Federatia Romana Sportul pentru Toti si cofinantat de catre International Sport and Culture Association Danemarca, Friedrich-Alexander Universitat Erlangen-Nurnberg Germania su European Commision’s Executive Agency for Health and Consumers.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Diseară, tragerea la sorţi"

 1. primele doua din grupa merg mai departe?

 2. Da, primele doua clasate in fiecare grupa se califica in sferturi.

 3. cand apar grupele?

 4. cand puneti grupele ???

 5. punetii o data grupele alea? 😀

 6. Grupa C: 18:20 vestul salbatic- sportu marasesti

  18:55 radler bdj – sporting itcani – adler burdujeni
  vestu salbatic
  si sportu marasesti Astai grupa C

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*