Discuţii cu stelişti şi reşiţeni

Oficialii echipei locale de handbal se află în plin proces de negocieri pentru formarea unui lot cu care să atace următoarea ediţie de campionat. Pe lângă discuţiile cu proprii jucători pentru prelungirea contractelor, conducerea Universităţii are în vedere şi întărirea echipei cu jucători de la Steaua şi UCM Reşiţa.

Următoarele două săptămâni sunt de foc pentru conducătorii echipei locale de handbal. Prioritari pentru oficialii Universităţii sunt jucătorii aflaţi la final de contract şi care nu şi-au manifestat încă intenţia de a continua la Suceava.

“Jucatorii sunt circumspecti, asteapta sa vada ce si cum, e dreptul lor. Deocamdata nu sunt decizii definitive luate cu jucatorii care au evoluat pentru noi in Liga Nationala. Semnele sunt bune, normale, dar ne-am obisnuit noi cu semne normale, care pana la urma au dus la anormal in ceea ce ii priveste pe jucatorii pe care vroiam sa ii aducem alta data. Sper ca sa aiba pretentii rezonabile in discutii astfel incat vremurile de criza pe care le parcurgem sa nu-i duca la greseli in decizia pe care o vor lua. Cu Ignat, Tcaciuc si Zvanciuc vom mai avea luni inca o runda de discutii. Nu putem nici sa abordam in fiecare zi discutii de genul acesta pentru ca ei sunt inca in plina competitie”, a anunţat directorul tehnic al Universităţii.

În acelaşi timp, Petru Ghervan a mărturisit că are în vedere jucători de la echipe importante din handbalul românesc. Sucevenii tatonează nume de la Steaua, mai ales că “roş-albaştrii” vor deveni liberi de contract după retragerea finanţatorului principal.

“Luam in calcul si jucatori de la Steaua. In acest caz este o problema de imagine, pentru ca un jucator de la Steaua Bucuresti are si in strainatate o cotatie mai buna. Astfel, cei mai multi de la Steaua cauta echipe renumite, de top. Pentru noi important este in primul rand sa gasim jucatori care sa se incadreze in standardele noastre de disciplina si munca, ceea ce nu este foarte usor si in al doilea rand sa luam jucatori care sa creasca valoarea generala a lotului.”, a mai spus Petru Ghervan.

Managerul Universitătii a dat de înţeles că încearcă să aducă şi jucători de la Reşiţa, mai ales că, după plecarea lui Aihan Omer, la echipa bănăţeană se anunţă schimbări majore.

“Orice este posibil. Noi acum suntem in Resita…”, a glumit Petru Ghervan.

Marţi, în contul clubului universitar au intrat primii bani de la Primărie, prilej cu care majoritatea handbaliştilor şi-au încasat restanţele financiare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Discuţii cu stelişti şi reşiţeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*