Diplomă pentru Victor Pancu

Antrenorul echipei locale de volei, Victor Pancu, a fost recompensat cu o diplomă de excelenţă pentru cei 40 de ani de când activeză la clubul CSM Suceava. Distincţia a fost semnată de Doina Melinte şi acordată de directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

Suntem mandri de activitatea pe care domnul profesor Victor Pancu a desfasurat-o la clubul nostru si ii inmanam aceasta diploma cu felicitarile de rigoare. Sunt sigur ca daca nu i-ar fi interzis doctorii, ar juca si acum“, a spus Valerica Gherasim.

La festivitatea de la Clubul Sportiv Municipal a participat şi viceprimarul municipiului Suceava, Viorel Seredenciuc. Acesta a remarcat cariera de voleibalist a lui Victor Pancu: “Este un om care a facut volei in primul rand cu sufletul si apoi cu corpul. Am citit undeva ca primea bani pentru un pachet de unt si o paine cu care trebuia sa se descurce o zi intreaga. A face sport in acest conditii presupune sacrificii mari”.

Uşor emoţionat de distincţia primită, antrenorul echipei de volei a mărturisit că un mare merit îi aparţine doctorului Traian Căldare, cel care l-a adus în noiembrie 1969 la Suceava.

“Daca nu era el, probabil nici eu nu m-as mai afla acum in aceasta posturi si nici voleiul sucevean nu stiu cum ar mai fi fost. Nu de alta, dar era si un foarte bun fotbalist, fundas central”, a glumit Victor Pancu.

La cei 60 de ani, Victor Pancu este şef de catedră la Liceul cu Program Sportiv, şef de cerc metodic sport de performanţă şi antrenor la CSMU LPS Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Diplomă pentru Victor Pancu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*