„Dinamo II nu va retrograda!”

Proaspat uns in functia de director tehnic la CSM Ploiesti, Ion Moldovan a evitat sa vorbeasca despre meciul noii sale echipe cu Cetatea. In schimb, fostul dinamovist a vorbit despre situatia de la subsolul clasamentului.

“Despre meciul cu Cetatea nu pot spune ceva, pentru ca sincer sa fiu nici pe toti jucatorii de la CSM Ploiesti nu ii cunosc. Las pregatirea meciului pe seama colegului meu Marius Sumudica. Eu pot vorbi in momentul de fata doar din perspectiva echipei Dinamo II. Cred ca va reusi sa se salveze de la retrogradare echipa care va avea puterea de concentrare mai mare in aceasta perioada. In ceea ce priveste Dinamo II, pot spune cu tarie ca aceasta echipa nu va retrograda vreodata, sau cel putin in acest sezon. La clubul Dinamo se va face o piramida, astfel incat sa existe cate un satelit in Liga a II-a, a III-a si a IV-a. La un club ca Dinamo este necesar un asemenea sistem pentru ca jucatorii sa poata accede de la cel mai jos nivel pana la prima echipa”, a anuntat pentru GazetaSV, Ion Moldovan.

Referitor la numirea sa in functia de director tehnic la CSM Ploiesti, Ion Moldovan, a raspuns scurt: “Colaborarea mea cu Sumudica este una de perspectiva. Conducerea clubului a luat decizia de intarire a bancii tehnice, iar eu am acceptat”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Dinamo II nu va retrograda!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*