Dinamo București – CSU Suceava: 40-30

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel, scor 30-40, meciul disputat joi, în fața campioanei en-titre a Ligii Naționale la handbal masculin, Dinamo București, în cadrul etapei a III-a a sezonului regular.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei s-a întrecut în ratări în debutul întâlnirii, iar dinamoviștii au profitat din plin, ex-universitarul Gavriloaia ducând scorul la 10-5 în favoarea “alb-roșiilor” în minutul 15.

Dincolo de jumătatea primei reprize, formația bucureșteană a marcat de cinci ori consecutiv fără să primească gol, pauza regăsind-o cu un avantaj mai mult decât confortabil: 23-12.

Diferența maximă dintre cele două echipe a fost consemnată în minutul 45, când iranianul Mousavi a înscris pentru 35-19 în favoarea lui Dinamo.


Universitarii au mai redus din handicap în ultimul sfert de oră, au câștigat repriza secundă, dar Dinamo – CSU Suceava s-a terminat 40-30.

CSU Suceava: Grigoraș, Makaria – Fodorean (7 goluri), Dascălu (6), Furak (4), Popia (4), Nalbantoglu (2), Oancea (2), Manjic (2), Pintilei (1), Alupoaie (1), Balazs (1), Tofănel, Sadovyi, Loic și Câmpan.

Următoarele șase etape de campionat vor avea loc în prima decadă a lunii octombrie, tot sub formă de turneu, cel mai probabil la Cluj.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *