Din teren, pe ringul de dans

Jucătorii echipei Sporting Suceava s-au întâlnit luni pentru ultima dată înainte de intrarea în vacanţă. Antrenorul Claudiu Sevaciuc nu şi-a convocat însă elevii la stadion, ci la restaurant.

Conducătorii Sportingului au hotărât să încheie primul sezon de Liga a III-a ca orice club care se respectă, cu o petrecere de final. La întâlnire au participat jucătorii, antrenorii şi finanţatorii echipei, precum şi componenţii câştigătoarei Campionatului judeţean de minifotbal, Railex Suceava. Cu această ocazie jucătorii au primit din partea conducerii ultima tranşă din salarii şi prime, iar cei care s-au remarcat pe parcursul sezonului au fost recompensaţi cu diplome de merit.

“În primul rând vreau să mulţumesc municipalităţii pentru că a avut încredere în proiectul de la Sporting şi ne-a alocat acel buget care, pe lângă investiţiile sponsorilor noştri, ne-a adus liniştea cu care să abordăm returul de campionat. Am putut astfel să ne concentrăm doar pe rezultate şi pe pregătirea jocului. La final de campionat avem un bilanţ pozitiv, ţinând cont că am terminat primul sezon de la promovare pe un onorabil loc 5. Cred că s-ar fi putut mai mult, dar lipsa de experienţă a unor jucători tineri, poate şi schimbarea antrenorilor, şi-a spus cuvântul. Au fost plusuri şi minusuri, dar când tragem linie putem spune că Sporting a făcut o figură frumoasă în acest an. În deplasări am fost felicitaţi de observatori, care au apreciat că avem un joc destul de frumos şi eficient, ceea ce ne dă încredere pentru noul sezon”, a spus antrenorul Sportingului, Claudiu Sevaciuc.

Odată cu finalul campionatului a expirat şi contractul antrenorului Claudiu Sevaciuc cu “alb-verzii”. În cazul în care va continua la Sporting, tehnicianul sucevean îşi doreşte, în primul rând, un teren de antrenament pentru echipa sa.

“Înţelegerea mea cu Sporting a fost până în vară. Nu sunt persoana care să spun nu din capul locului, dar cred că mai trebuie anumite lucruri de pus la punct la acest club. Mă refer în principal la terenul de antrenament, care ne lipseşte şi care a lipsit oricărei echipe sucevene din anii ‘80 încoace. Cred că de la acest punct poate pleca o nouă discuţie”, a precizat Claudiu Sevaciuc.

Jucătorii Sportingului vor avea cinci săptămâni de vacanţă, reunirea lotului fiind programată pe data de 9 iulie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Din teren, pe ringul de dans"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*