Din nou 4 goluri

Rapid Suceava şi-a făcut un obicei din a înscrie 4 goluri în meciurile de pe teren propriu. Ceferiştii s-au impus marţi pe stadionul Areni cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei Willy Bacău.

Rapidul a început fulminant jocul, reuşind să deschidă scorul încă din minutul 4. Mircea Negru a luat o acţiune pe cont propriu, a fost faultat în careu şi tot el a transformat lovitura de pedeapsă. Oaspeţii au avut şansa să egaleze imediat, însă s-a opus Gavriloaia. După câteva acţiuni ale ceferiştilor, băcăuanii au reuşit sa înscrie prin Ursu, care a finalizat din afara careului o acţiune prelungită de atac. Au urmat apoi două ocazii foarte mari ale jucătorilor lui Bogdan Tudoreanu, semnate de Negru şi Şuleru. Rapidul a intrat însă în avantaj la vestiare, graţie golului marcat de Paul Bosancu în minutul 44.

După 10 minute de la reluarea jocului, Willy a rămas în 10 jucători, portarul băcăuanilor primind cartonaş roşu pentru proteste. Mircea Negru a fost foarte aproape de a realiza dubla, însă goalkeeperul băcauan intrat în teren s-a opus de fiecare dată. Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 83, cel eliminat din tabăra gazdelor fiind Paul Bosancu. Finalul meciului l-a avut în prim-plan pe Nicu Azaharioaei. Juniorul Rapidului intrat în locul lui Jalbă a fost coautor la reuşita lui Romaniuc, iar apoi a înscris ultimul gol al partidei.

Scor final 4-1 în favoarea echipei sucevene, care se aprope la 3 puncte de locul 5.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Din nou 4 goluri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*