Din Areni, la Liteni

Titular în urmă cu un an la Cetatea, Vlad Leuciuc este foarte aproape acum să ajungă în Liga a IV-a. Ocupanta locului 6 în divizia judeţeană, Viitorul Liteni, s-a interesat de serviciile fundaşului dreapta, acesta urmând a da un răspuns în următoarele două zile.

Profitând de statutul de junior, Leuciuc a jucat constant pentru Cetatea în sezonul precedent. Coşmarul pentru tânărul jucător a început în vară, atunci când a trecut pragul de 18 ani. Cedat la Rapid CFR, fundaşul nu a prins prea multe minute în tricoul alb-vişiniu. În cele din urmă, antrenorul Bogdan Tudoreanu a decis să renunţe la serviciile sale. Pus pe liber de Rapid, Leuciuc a participat la antrenamentele de iarnă ale Cetăţii. Cum însă, nici Ovidiu Murariu nu a fost impresionat, lui Leuciuc nu i-a rămas decât să se orienteze spre eşaloanele inferioare.

“Am primit o ofertă de la patronul formaţiei din Liteni şi probabil voi juca acolo până în vară. Trebuie să îi dau un răspuns în două zile. Eu îmi doresc să joc tot timpul pentru Cetatea şi cred că puteam face faţă la echipă, dar nu-i nimic. Mai aştept…” a spus fostul fundaş al Cetăţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Din Areni, la Liteni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*