Din acest weekend, se joacă pe puncte în Liga a III-a

Gata cu meciurile fara miza! Din acest weekend, se joaca pe puncte in Liga a III-a.

Aflata pe locul 2 in clasamentul seriei intai, Foresta incepe sezonul de primavara cu un meci pe stadionul Areni, in compania celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, programat sambata, de la ora 15.00.

Antrenorul Ivan Gvozdenovic se confrunta cu trei absente in cadrul lotului de jucatori, unde Radu Ungurianu, Abdoulaye Konate si Vlad Farcasan au probleme medicale.

Meciul de pe Areni va fi transmis pe canalul oficial de YouTube al clubului Foresta.

In tur, Foresta s-a impus sub Pietricica, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Andrei Cerlinca.

Bucovina Radauti joaca pe terenul ultimei clasate

Bucovina Radauti incepe anul cu un meci pe terenul ultimei clasate in serie, CSM Pascani, programat sambata, de la ora 15.00.

In tur, Bucovina s-a impus la Radauti, in fata celor de la CSM Pascani, cu scorul de 6-0, prin golurile inscrise de Stoian (2), Plamada, Florescu, Ionesi, la care s-a adaugat un autogol al oaspetilor.

Somuz Falticeni se deplaseaza la Vaslui

Somuz Falticeni incepe cursa de recuperare a celor cinci puncte care o despart de locurile de play-off cu un meci pe terenul celor de la Sporting Vaslui, programat sambata, tot de la ora 15.00.

Antrenorul Daniel Stoica nu va putea miza in aceasta deplasare pe Eduard Julei, care mai are de ispasit trei etape de suspendare, si Iosif Netbai, accidentat.

Meciul de sambata dintre Sporting Vaslui si Somuz Falticeni va putea fi urmarit live pe YouTube pe pagina Religia Sportului.

In tur, Somuz s-a impus la Falticeni, in fata celor de la Sporting, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Julei, din penalty.

Programul etapei a XI-a:

Stiinta Miroslava – Dante Botosani

Foresta – Ceahlaul Piatra Neamt

Sporting Vaslui – Somuz Falticeni

Bradu Borca – Husana Husi

CSM Pascani – Bucovina Radauti

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *