Diana Lissov, pe podium la Internaţionalele României

CSS Suceava a avut cinci reprezentanti la a doua editie a Campionatelor Internationale de Inot ale Romaniei, competitie ce a reunit la finalul saptamanii trecute, in bazinul Dinamo din Bucuresti, peste 370 de sportivi, printre care si starul maghiar Katinka Hosszu.

Performera delegatiei sucevene a fost Diana Lissov (foto dreapta), care a ocupat locul 3 in clasamentul junioarelor in proba de 50 de metri bras. Teodor Marchitan s-a clasat in trei randuri pe locul 4, in vreme ce pentru Mircea Nistor, Claudiu Timofte si Antonia Nitu, concursul a fost o buna ocazie de a-si testa fortele in compania seniorilor.

A fost un concurs greu, unde am fost obligati sa concuram cu sportivi mai mari ca si varsta decat sportivii nostri. S-au comportat insa excelent, reusind sa-si depaseasca recordurile personale in multe probe”, a declarat antrenorul de la CSS Suceava, Cezar Moscaliuc.

 Tot in weekendul trecut, inotatorii de la Aqua Club Falticeni si CSS Suceava au participa la Cupa Salina Turda. Chiar daca pentru multi concursul din Ardeal a fost prima competitie de anvergura din cariera, micii inotatori suceveni au urcat de 21 de ori pe podium prin: Paula Boleacu (5 medalii), Andrei Andrian (5 medalii), Amalia Burlacu (5 medalii), Alexia Burlacu (3 medalii), Alexandra Baltag (2 medalii) sI Rianna Amariei (una).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Diana Lissov, pe podium la Internaţionalele României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*