Dezinteres total

Faptul ca pentru Cetatea, Cupa Romaniei are prioritate 0, nu mai este de actualitate. Singura incertitudine este reprezentata de modul in care conducatorii din Areni aleg sa paraseasca competitia. Anul trecut a fost o “neatentie”, acum a fost vorba despre oboseala…

La conferinta de presa organizata astazi, au fost prezentate cauzele pentru care Cetatea a fost umilita ieri de Gloria II Bistrita. Explicatiile au suprins prea putin.

“N-am mai repetat jocul bun din campionat. Un lucru explicabil din moment ce jucatorii nu au avut timp sa isi revina dupa efortul depus in meciul cu Chiajna. Mai mult, bistritenii au avut o zi libera, intrucat au jucat vineri in campionat. Partial, am reusit ceva in prima repriza, dar au venit golurile si jucatorii nostri au renuntat intr-un fel…”, a afirmat antrenorul Ioan Radu.

Consilierul presedintelui, Silviu Stanescu, a reliefat mult mai bine dezinteresul conducerii fata de aceasta competitie: “Echipa nu s-a refacut, nu am avut prospetime. Sambata, jucatorii au fost solicitati la maxim, iar in repriza a doua de la Bistrita s-a vazut ca nu mai au forta. Drumul facut in ziua jocului pana la Bistrita este echivalent cu efortul depus intr-un joc. Acest lucru s-a vazut si in cazul lui Cososchi care, nevoit sa intre la incalzire dupa o ora de cand a ajuns la Bistrita, a facut intindere”.

Intrebat de ce echipa nu a facut deplasarea cu o zi mai devreme, sau de ce nu s-a incercat programarea meciului miercuri, Stanescu a ridicat din umeri: “Nu pot spune de ce nu am jucat miercuri. Cat priveste plecarea in ziua meciului, stim cu totii care sunt conditiile financiare de la club”.

Reamintim ca aducerea pe Areni a unei echipe din Liga I era anuntat, dupa realizarea baremului, al doilea obiectiv pentru Cetatea. S-a dus naibii si asta.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *