Despre pulifrici

Dănuţ Chidoveţ

În plină decădere a echipei locale de fotbal, un lucru tinde spre paroxism pe Areni: vanitatea preşedintelui Ciprian Anton. Un pulifrici care şi-a atins apogeul carierei de jucător pe scândura de rezerve la echipa de tineret speranţe a Forestei şcheaună că presa îi strică o imagine pe care nu a avut-o niciodată în lumea fotbalului.

Individul e bolnav de limbuţie şi se comportă în apariţiile publice precum Gigi Becali. Acordă interviuri numai de la palat. Familist de paradă, Anton şi-a postat ostentativ poza propriului copil în cadru, explicându-ne luni seară la Plus TV, în faţa unui reporter lipsit de ouă, planul întoarcerii echipei de la groapă. Omul nu mai are nici măcar simţul ridicolului.

Criza economică a încolţit şi fotbalul sucevean. Asta e o realitate! Ea stă însă la rând în spatele prostiei incomensurabile cu care e înzestrată de la mama natură conducerea de pe Areni. Preşedintele care “vorbeşte ce gândeşte primarul” – după cum însuşi Anton se caracteriza – a schimbat o generaţie peste noapte.

S-a descotorosit de ultimele redute de experienţă şi personalitate după o gândire managerială idioată şi-a umplut vestiarul cu o gaşcă de puţoi crescuţi după programul “Cornul şi laptele” în pepiniera de la LPS. Cu ei, celălalt pulifrici-şef va ridica Cetatea până la cer. În sensul că echipa nu va mai exista nici fizic, căci moralmente a intrat demult în putrefacţie.

Păzeşte-ne, Doamne, de proşti că de hoţi ne păzesc sistemele de alarmă!


www.chido.blog.com

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Despre pulifrici"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*