Descoperiţi în apărare

Ramas cu patru fundasi centrali in lot, dupa plecarile lui Plamada si Ailenei, antrenorul Ioan Radu spune ca axul central al defensivei echipei sucevene este acoperit in acest moment doar din punct vedere numeric.

Ailenei era un jucator pe care puteam conta foarte mult in retur, avand in vedere ca el a avut continuitate la nivelul Ligii a III-a si ne putea oferi siguranta in aparare. Cat priveste Plamada, acesta era un jucator de perspectiva, care, din moment ce a ajuns in lotul unei echipe din esalonul secund, cred ca putea evolua fara probleme la noi. Am putea umple aceste goluri cu jucatori precum Sava, Breniuc, Hrimiuc sau Dumitriu, deci putem spune ca, din punct de vedere numeric, nu avem probleme cu fundasii. Suferim insa la nivel calitativ”, a spus seful bancii tehnice de pe Areni.

Pana la startul returului, tehnicianul a precizat ca Rapid va disputa un ultim meci de verificare in compania colegei de serie Cetatea Targu Neamt, cele doua echipe urmand sa se intalneasca, vineri, la Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Descoperiţi în apărare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*