Deschid noul sezon! Juniorul Suceava și Șomuz Fălticeni se întâlnesc miercuri în primul tur al Cupei României

Federatia Romana de Fotbal a anuntat astazi programul meciurilor din primul tur al Cupei Romaniei – editia 2021/2022.

Primele echipe din judetul nostru care vor intra in competitie sunt Juniorul Suceava si Somuz Falticeni, care se vor infrunta intr-un meci eliminatoriu, programat miercuri, 28 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul “1 Mai” din Itcani.

Juniorul a ajuns in premiera pe tabloul national al Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene a competitiei, dupa ce a dispus in finala, cu scorul de 3-1, de Rarau Campulung.

De partea cealalta, gruparea falticeneana vrea sa depaseasca performanta de anul trecut, cand a ajuns pana in Turul IV al Cupei Romaniei. “Ne dorim sa ajungem cât mai sus în Cupa României. Il vom lua ca pe un meci de pregatire în acest moment pentru ca nu vom fi la capacitate maxima la data de 28 iulie, când este programat primul tur. Ne-am fixat ca obiectiv sa parcurgem trei-patru tururi în Cupa României si sa aducem macar o echipa de Liga a II-a la Falticeni. Este clar ca vom trata competitia cu seriozitate si vom alinia o formula cat mai competitiva”, anunta, la startul pregatirilor de vara,  antrenorul Somuzului, Iulian Ionesi, pentru falticenionline.ro.

Primul tur al Cupei Romaniei mai programeaza in zona de nord a Moldovei intalnirile: Moldova Cristesti (Iasi) – Dante Dorohoi, CSM Pascani – Husana Husi, Viitorul Curita – CSM Bacau si CSM Vaslui – Sporting Vaslui.

Foresta Suceava si Bucovina Radauti vor intra in competitie odata cu Turul II, programat pe 11 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close