Derby în Vinerea Paștelui | Bucovina Rădăuți – Foresta

Etapa programată în Vinerea Paștelui în Liga a III-a vine cu un nou episod din derbyul local dintre Bucovina Rădăuți și Foresta, cele două formații urmând să se întâlnească, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, în returul play-off-ului.

Gazdele abordează meciul cu gândul la revanșă după înfrângerea cu 0-5 suferită în urmă cu trei săptămâni pe Areni, în vreme ce “galben-verzii” vin la Rădăuți cu speranța unei victorii care să-i mențină în lupta pentru primul loc la finalul play-off-ului.

Programul etapei a IV-a din play-off:

Hușana Huși – Dante Botoșani

Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

Tot vineri, de la aceiași oră 17.00, Şomuz Fălticeni caută al patrulea rezultat pozitiv în play-out, în meciul pe care îl dispută pe terenul formației Sporting Vaslui.

Programul etapei a IV-a din play-out:

CSM Pașcani – CSM Bacău

Ceahlăul Piatra Neamț – Ştiința Miroslava

Sporting Vaslui – Şomuz Fălticeni

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Degeaba este Vinerea Mare daca e vai si amar de toate mintile din Judet!!! Avem ca fraierii trei echipe in liga 3 fara pretentii la promovare si mai raubdecat atat NE MAI SI INCURCAM UNA PE ALTA ca niste adevarati zmei!!!!!! Bucovina in loc sa ajute Foresta, ii ia doua puncte!!! Rusine sa va fie domnilor!! In loc sa avem trei echipe SLABE fara pretentii, mai bine refaceti stadionul, faceti O SINGURA ECHIPA BUNA, aduceti lumea la stadion, CA E FLAMANDA DE FOTBAL.. si ATACATI PROMOVAREA INTR-UN SINGUR SUFLET SANATOS.. NU TREI SUFLETE BOLNAVE!!!! Rusine Judetului Suceava!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *