Deplasare pe teritoriul liderului

Etapa a 22-a din Liga a III-a programeaza cel mai greu meci din aceasta primavara pentru Rapid Suceava. Echipa lui Ioan Radu joaca, vineri, pe terenul ocupantei primului loc al clasamentului, FCM Bacau.

Cu un singur punct obtinut in noua deplasari, divizionara a treia Rapid Suceava are sanse minime sa se intoarca cu puncte de la Bacau. Gazdele au un avans de doar trei puncte fata de locul II si nu isi permit pasi gresiti, mai ales pe teren propriu. Antrenorul echipei sucevene, Ioan Radu, crede, insa, ca acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru elevii sai.

“Faptul ca jucam cu echipa de pe primul loc spune multe, daca nu, chiar totul. Intalnim cea mai buna echipa din serie, care are sanse foarte mari sa promoveze. Noi vom incerca sa scoatem un rezultat cat mai bun la Bacau pentru ca, in definitiv, nu avem nimic de pierdut. Presiunea este pe umerii lor pentru ca trebuie sa castige neaparat acest meci. Putem fi mai relaxati, iar acest lucru este un avantaj pentru noi”, a marturisit antrenorul Rapidului.

Ioan Radu nu va putea conta pe tot lotul in meciul de la Bacau. Sava este suspendat, asupra lui Spatar planeaza incertitudinea, iar Golofca a facut un singur antrenament in aceasta saptamana. Partida dintre FCM Bacau si Rapid Suceava este programata vineri, de la ora 17:00, si va fi arbitrata de Ionel Vizireanu din Buzau. In turul campionatului bacauanii au castigat, pe Areni, cu scorul de 1-4.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Deplasare pe teritoriul liderului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*