Deplasare obositoare pentru „studenți”

CSU Suceava - HC Dobrogea Sud Burlacu 3

CSU Suceava are parte la finalul acestei săptămâni de cea mai lungă deplasare din actuala ediție de campionat. Va juca mâine, cu începere de la ora 11.00, tocmai la Alexandria, în compania gazdelor de la Atletico, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Diviziei A.

Răzvan Bernicu nu cunoaște prea multe amănunte despre formația din Teleorman, a 6-a clasată în seria de est, dar este convins că, atâta timp cât își vor face jocul obișnuit, universitarii nu vor avea probleme în a-și apropia victoria.

“Nu cunoaștem prea multe despre adversarul de duminică. Dacă ne vom face jocul obișnuit nu ar trebui să avem probleme în a câștiga. Important este și să nu mai apară noi accidentări în cadrul lotului”, a precizat antrenorul celor de la CSU.

Formația suceveană nu va putea miza în meciul de duminică pe serviciile coordonatorului Cristian Bursuc, care acuză o accidentare.

Programul etapei a VI-a:

Politehnica Iași – HC Dobrogea Sud
Știința Bacău – CS Vicov Bucovina
Cimentul Bicaz – LPS Piatra Neamț
CSU Târgoviște – GSIP Moreni
Atletico Alexandria – CSU Suceava
ACS Teleorman – Farul Constanța
HC Buzău – CSM II București

Partida dintre ACS Atletico Alexandria și CSU Suceava va avea loc în sala “Subaia” și va fi arbitrată de bucureștenii Blas și Ghiorghișor.

Clasament sezonul 2015-2016

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Deplasare obositoare pentru „studenți”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*