Deplasare la Botosani

Oficialii echipei locale de volei au fost înştiinţaţi oficial că turneul final de promovare va avea loc la Botoşani. Jucătorii lui Victor Pancu vor fi susţinuţi în tentativa de a accede în primul eşalon şi de un grup de suporteri.

CSM Suceava va lupta pentru revenirea în Divizia A în judeţul vecin. Distanţa mică până la Botoşani, dar şi importanţa evenimentului i-au făcut pe oficialii Clubului Municipal să organizeze deplasare la meciurile voleibaliştilor.

“Noi vom pune la dispoziţie din partea clubului un microbuz şi aşteptăm ca cei care vor să meargă să ne spuna. Chiar dacă vom face două transporturi, încercăm să facem în aşa fel încât echipa să aibă acolo suporteri care să o încurajeze”, a anunţat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

Valerică Gherasim a comentat şi şansele pe care voleibaliştii suceveni le au la turneul de promovare.

“Avem speranţe şi ne dorim să promovăm în Divizia A. Într-adevăr, vom întâlni două echipe din Bucureşti şi una din Timişoara, care au bugete foarte mari faţă de al nostru, dar asta nu ne împiedică să sperăm că îi vom învinge”, a mai spus directorul CSM Suceava.

Turneul pentru promovare va avea loc în perioada 5-7 mai. Pentru a se acomoda cu Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, sucevenii vor disputa săptămâna viitoare un amical la Botoşani cu prim-divizionara VCM Piatra Neamţ.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Deplasare la Botosani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*