Deplasare grea pentru CSU

Între cele două meciuri din Cupa Challenge cu Sporting Lisabona, echipa locală de handbal are programată la mijlocul acestei săptămâni o partidă importantă în campionat. Universitatea Suceava joacă miercuri pe terenul grupării CSM Bucureşti.

Handbaliştii suceveni trebuie să-şi revină repede după şocul înfrângerii de sâmbătă, cu Sporting Lisabona. Jucătorii antrenaţi de Leonard Bibirig se deplasează miercuri în fieful formaţiei CSM Bucureşti, echipă care ocupă poziţia a 13-a în clasament şi vrea să scape cât mai repede de emoţiile retrogradării. Răzvan Gavriloaia este de părere deplasarea din capitală este foarte importantă pentru Universitatea.

“În mare parte, nu ne mai rămâne decât campionatul. Cred că jocul de la CSM Bucureşti va fi decisiv pentru calificarea în următorul sezon al cupelor europene. Cred că este cel mai important meci pe care îl avem de disputat în campionat pentru indeplinirea obiectivului”, a spus extrema Universităţii.

Antrenorul Leonard Bibirig consideră că dacă va juca la fel cum a făcut-o sâmbătă, Universitatea va avea un meci foarte greu cu CSM Bucureşti.

“Dacă nu ne îmbunătăţim jocul şi atitudinea nu avem nici o şansă în meciul de la Bucureşti. Întâlnim o echipă care este în zona retrogradării, cu cuţitul la os. Vor lupta mult mai aprig decât au făcut-o cei de la Sporting Lisabona”, a avertizat tehnicianul sucevean.

În turul campionatului, formaţia suceveana s-a impus pe teren propriu în faţa bucureştenilor cu scorul de 30-25. Întâlnirea dintre CSM Bucureşti şi Universitatea Suceava se va desfăşura miercuri, de la ora 18:00, în sala “Lucian Grigorescu” din capitală şi va fi arbitrată de Bogdan Dordea din Sibiu şi Andrei Zaulet din Vâlcea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Deplasare grea pentru CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*