Deplasare dificilă

După ce au urmărit etapa precedentă de pe margine, handbaliştii suceveni reiau la sfârşitul acestei săptămâni meciurile din play-out. În cadrul rundei a 6-a din turneul pentru menţinerea în Liga Naţională, CSU Suceava va juca sâmbătă, de la ora 18:00, pe terenul grupării Pandurii Târgu Jiu.

Extrema Andrei Olariu se aşteaptă la un joc dificil în Gorj, dar speră ca formaţia suceveană să producă surpriza. „Întâlnim o echipă puternică, cu jucători valoroşi. Din punctul meu de vedere, va fi un meci de care pe care, iar echipa care va greşi mai putin va avea câştig de cauză. Noi suntem optimişti şi mergem acolo cu gândul la victorie”, a spus Olariu.

CSU Suceava nu va putea miza în partida de sâmbătă pe Burlacu şi Gavrilovic, jucători care sunt accidentaţi. Cătalin Costea speră ca, împreuna cu ceilalţi colegi, să suplinească lipsa celor doi.

“Întâlnim o echipă formată din jucători valoroşi, unii dintre ei au prins Naţionala, şi cu siguranţă îşi vor vinde foarte scump pielea. Joacă acasă, au publicul de partea lor, dar asta nu înseamnă că ne dăm bătuţi. Vom merge să facem un meci cât mai bun, să luptăm şi să obţinem cele trei puncte care să ne ajute la îndeplinirea obiectivului. Sper să ne întoarcem de acolo victorioşi şi cu capul sus. Burlacu şi Gavrilovic sunt două pierderi importante, dar sper ca cei care suntem apţi să dăm tot ce avem mai bun din noi şi să câştigăm”, a declarat extrema echipei locale de handbal.

Chiar dacă universitarii se gândesc deja la meciul decisiv, de miercurea viitoare, cu Steaua, antrenorul Răzvan Bernicu a ţinut să precizeze că merge să câştige la Târgu Jiu.

“Nu ştiu dacă etapa de pauză reprezintă un avantaj pentru noi. Da, noi am stat iar ei au jucat, dar pe noi ne aşteaptă o deplasare lungă şi obositoare. Pandurii are un lot mai numeros decât al nostru, cu jucători mai experimentaţi în primul rand, şi eu zic că pleacă favoriţi în această partidă. Pe noi nu ne impiedica nimic ca să dăm totul şi să facem un joc bun. Sper să nu avem niciun accidentat dupa acest meci, pentru că apoi urmeaza un joc poate mai important, cu Steaua, şi ar fi bine ca băieţii să fie apţi. Asta nu înseamnă că vom menaja pe cineva în deplasarea de sâmbătă. Eu sper să iasă o partidă frumoasă şi, în primul rând, noi să fim mulţumiţi ca am dat totul pe teren”, a spus tehnicianul sucevean.

În cele trei confruntări directe cu Pandurii din acest sezon, „studenţii” au câştigat de două ori, la Suceava, cu 24-23 şi 26-21. Gorjenii s-au impus, la rândul lor, în meciul disputat pe teren propriu cu scorul de 29-26. Partida de sâmbătă va fi arbitrată de o brigadă formată din ieşeanul Iulian Cristea şi vasluianul Sebastian Hagiu.

Clasament play-out 2014/2015:

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Deplasare dificilă"

 1. MISU SUCEVEAU | 16 mai 2015 at 8:26 | Răspunde

  MULTA BAFTA BAIETI !!!

 2. Succes baieti , trebuie sa invingeti , se poate !

 3. MISU SUCEVEAU | 16 mai 2015 at 17:15 | Răspunde

  Mai ales acum cad cei de la Poli au facut cadou Stelei 3 puncte.
  ESTE CLAR SUNTEM SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR !!!
  LUPTA CSU !!!

 4. pandurii-suceava 26-26(15-11)

 5. misu suceveanu | 17 mai 2015 at 9:01 | Răspunde

  Felicitari echipei CSU !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*