Delia Ostafi a câștigat 8 medalii la Dortmund

Înotătoarea suceveană Delia Elena Ostafi s-a întors cu nu mai puțin de opt medalii de la concursul internațional „Race Days International Swimfestival”, desfășurat în localitatea germană Dortmund. La competiție au participat aproximativ 700 de sportivi din Germania, Olanda, România, Luxemburg, Rusia, Liechtenstein și Suedia.

Delia Elena Ostafi a urcat pe podium la fiecare dintre cele opt probe la care a concurat. Suceveanca a câștigat două medalii de aur, la 50 de metri spate și 100 de metri spate, si cinci medalii de argint, la 50 de metri Liber, 50 de metri Fluture, 400 de metri Liber, 200 de metri Mixt și 200 de metri Liber. Sportiva pregătită de antrenorii Cezar Moscaliuc, Luis Lăcătuș și Andrei Pincicanu la Clubul Sportiv Școlar Suceava și-a completat colecția de medalii cu una de bronz în proba de 50 de metri Brass.

Totodată, Delia s-a calificat și în trei finale, la categoria 2004 și mai mici. La 50 de metri Spate a terminat pe locul 6, iar la 50 de metri Liber și 50 de metri Fluture s-a clasat pe poziția a 7-a.

Delia Ostafi

La finalul competiției, înotătoarea suceveană a fost desemnată cea mai bună sportivă la categoria de vârstă 11 ani fete, câștigând “Mini-Cupa” oferită de organizatori pentru copiii născuți între anii 2004-2008.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close