Delegare cu năbădăi

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat astazi brigazile ce vor oficia la jocurile din cadrul etapei a VIII-a a ligii secunde. Partida dintre FC Snagov si Cetatea Suceava va fi condusa in mod surprinzator de o brigada din Bucuresti, alcatuita din Florin Miron, la centru, asistat de Iulian Radu si Valentin Avram la cele doua margini.

Presedintele Ciprian Anton nu a vrut sa comenteze prea mult decizia comisiei, oficialul sucevean limitandu-se sa spuna ca prezenta lui Valentin Avram la unele dintre tuse ii garanteaza un arbitraj bun in meciul de sambata. “Ne putem astepta la orice. Ma bucur insa faptul ca la unele dintre linii a fost delegat baiatul presedintelui CCA, Vasile Avram, si din acest punct de vedere sunt sigur ca nu vom avea nicio problema. Important e sa jucam noi”, a precizat Anton.

In ultimul an, centralul Florin Miron a mai condus o sigura data echipa suceveana, in derby-ul retrogradarii, Stiinta Roman – Cetatea, scor 2-2, un meci la finalul caruia gazdele au contestat in mod vehement arbitrajul.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Delegare cu năbădăi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*