Deficitari la 9 metri

Linia de 9 metri este cel mai afectat compartiment la echipa de handbal după plecările din această vară. Sucevenii mizează pe o serie de jucători tineri pentru a acoperi posturile de inter stânga şi inter dreaptă.

Antrenorul Universitatii, Stelian Bursuc, a admis ca plecarile lui Pralea, Adomnicai, Dediu si Ciubotariu au lasat goluri destul de mari.

“Suntem deficitari la nivelul liniei de 9 metri, in special pe postul de inter dreapta, chiar si pe inter stanga, unde avem jucatori fara acea experienta de Liga Nationala. Sigur ca avem probleme si in privinta portarilor, dar mizam pe trei componente: experienta lui Iulian Andrei, dorinta de afirmare a lui Spiridon si tineretea lui Draghici”, a anuntat Stelian Bursuc.

Stelian Bursuc spera sa completeze cat mai repede lotul, iar in acest sens are in vedere o serie de jucatori tineri: “Asteptam sa definitivam lotul de jucatori, pentru a ne putea fixa si obiectul pentru sezonul urmator. In acest sens vom tine cont si lipsa celor patru jucatori care au plecat in aceasta vara de la echipa, la care se adauga si absenta lui Chirut, care vine dupa o operatie si va fi indiponibil pentru cel putin doua luni, astfel ca nu stim cat de mult vom putea conta pe el in prima parte a turului. Suntem in tratative cu jucatori tineri, dar pe posturile noastre deficitare este nevoie si de experienta. Speram ca din toti cei care vor veni sa gasim jucatori care sa acopere posturile respective. Universitatea a reusit rezultate prin forta grupului. Nu sunt nume sonore. Cei care vin trebuie sa se alinieze grupului.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Deficitari la 9 metri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*