Deșeul de aur

Suceava nu mai are unde-si depozita gunoiul. In cateva saptamani, acesta ar putea ajunge pe strazi.

Silviu Prigoana nu are deocamdată nimic împotrivă.

În aceste condiții, noua orânduire a târgului a decis să schimbe numele echipei de fotbal într-unul ceva mai reprezentativ: Cfr Napoli. Pus pe fugă de catre șeici, pe care i-a înjurat ca la usa cortului de Allah, Mohammed si toti profetii lumii arabe, Maradona este gata să preia gratis banca tehnică a echipei.

Ioan Radu nu are deocamdată nimic împotrivă.

Pibe d’oro vine pe Areni cu tot cu patron. Odată cu instalarea social-democrațiilor la șefia giudetului, însuși Fidel Castro a anunțat că va investi un sfert din pib-ul Cubei în fotbalul sucevean. Primaria vine cu facilitățile: vor fi redeschise magazinele de plante etnobotanice cu energizante pe baza de coca pentru antrenor, iar plantațiile de gladiole din scuarurile stradale vor fi înlocuite cu plantații de tutun.

Victor Ponta nu are deocamdata nimic impotriva.

În baza unui proiect transfrontalier, firma Sym-Metrica va construi cu pod suspendat din pavele roz între Havana și Florida, pentru a încuraja imigrația cubanezilor spre Sua. În câteva luni, Ion Lungu va fi distins astfel cu premiul Nobel pentru pace pentru merite deosebite in stingerea Războiului Rece.

Mihail Gorbaciov nu are deocamdată nimic împotrivă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Deșeul de aur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*