declaratii csu

BURSUC

Este o mare realizare avand in vedere ca aici mi-am incheiat activitatea ca jucator, iar ca antrenor am satisfactia de a debuta cu medalia de bronz. Sper sa fie de continuitatea si sa mentinem colaborarea.

Am venit pentru a incerca sa ajut aceasta echipa. Schimbarile din mers nu sunt benefice, mai ales in sporturile de echipa. Totusi, spre surprinderea mea si a echipei, totul a mers bine si drept dovada stau ultimele rezultate. Prima data s-a stabilit indeplinirea obiectivului, iar apoi urmeaza sa vedem lotul de jucatori, obiectivul pentru urmatorul sezon si staff-ul tehnic. Suceava a jucat o finala de cupa europeana, deci se poate orice.

PANCU
Este un rezultat de exceptie pentru club, jucatori si conducatori. Suntem foarte bucurosi, multumim suporterilor si speram la mai mult. A fost un meci mai deosebit datorita faptului ca se stiau rezultatele. Noi am luptat sa castigam pentru ca jucam pe teren propriu, dar pana la urma a iesit egal, un rezultat echitabil pentru ambele echipe. Timisoara a jucat bine, noi nu am avut o zi exceptionala, dar bine ca nu am luat bataie.

Matei Serban
Este un lucru frumos si inseamna foarte mult pentru noi. Chiar daca finantarea a fost mai slabuta pe parcursul sezonului, noi ne-am facut datoria si am incercat sa demonstram tuturor ca avem valoare. Trebuie sa mergem sa ne batem si la Cupa Romaniei. Conteaza foarte mult si meciurile de acolo. Daca ne antrenam si tratam cu seriozitate toate meciurile putem ajuge chiar foarte departe in Europa. In Cupa Challenge am mai fost si ar fi frumos sa incercam si altceva.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *