declaratii Ciubotariu Bibirig Acatrinei

Ciubotariu
Acolo decizia o ia antrenorul, in functie de cum te simte pe moment. Nu pot sa zic ca as fi meritat sa joc mai mult, probabil atat am meritat, sau se putea si mai mult.

Dumnealui a spus ca cei care au facut parte din lotul pentru meciurile cu Croatia si Spania vor merge si la Mondiale. Eu personal imi doresc sa fiu sanatos si sa joc cat mai bine de la meci la meci. Daca voi fi si convocat la Echipa Nationala ma voi bucura si mai mult.

Bibirig
Consider ca a tratat meciul cu putina superficialitate si de aceea nu a avut o evolutie foarte buna. Pe parcursul campionatul are timpul necesar sa-si arate intreaga lui valoare.

Cand mergi la lotul national nu esti automat si titular. Concurenta este foarte mare si trebuie sa demonstrezi ca meriti un loc in primul 7. Fiecare antrenor isi face echipa in functie de adversarul pe care il are in fata. Noi avem incredere si suntem alaturi de Ciubotariu pentru ca la urmatoarele meciuri cred ca va juca mult mai bine.

Nu ne intereseaza cine a marcat mai mult. In primul rand conteaza jocul echipei. Pe noi ne intereseaza mai mult cel care creeaza faza pentru marcator. Mai important este sa strangi doi oameni, sa dai pasa unui coechipier care sa ramana liber, decat sa inscrii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "declaratii Ciubotariu Bibirig Acatrinei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*