Decizii | Comisia de Disciplină

Intrunita joi-seara, Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Minifotbal a decis sa acorde urmatoarele sanctiuni pentru abaterile disciplinare savarsite la meciurile jucate in ultimele etape:

– omologeaza jocul Railex – Revine, contand pentru etapa a 23-a, cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Railex, dupa ce formatia Revine a hotarat sa se retraga de pe terenul de joc in minutul 43 al meciului.

– suspenda jucatorul Valentin Prutean (Revine) pentru o perioada de 2 (doua) jocuri, ca urmare a cartonasului rosu incasat la jocul dintre Railex si Revine, contand pentru etapa a 23-a a campionatului.

– acorda un ultim avertisment jucatorului Cristian Popescu (Revine) ca urmare a cuvintelor jignitoare aduse arbitrilor la finalul jocului dintre Railex si Revine, contand pentru etapa a 23-a a campionatului.

– suspenda jucatorul Andrei Lucaciu (Interconti) pentru o perioada de 5 (cinci) jocuri, ca urmare a cartonasului rosu incasat la jocul Interconti – Netcom, contand pentru etapa a 21-a a campionatului.

– ia act de decizia Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Minifotbal prin care echipele pot efectua transferuri de jucatori pana cel mult cu 6 etape inainte de finalul campionatului. Astfel, in cazul Campionatul Judetean de Minifotbal din Suceava, echipele participante pot efectua transferuri de jucatori pana la data de 18 mai, orele 19.00, cand este programat primul meci al etapei a 25-a.

Fiecare echipa participanta poate efectua un numar nelimitat de transferuri, cu conditia ca noul lot sa nu depaseasca limita maxima de 20 de jucatori. Orice jucator transferat sau nou legitimat va avea drept de joc la noua echipa incepand cu etapa a 25-a si numai cu acordul scris al fostei sale echipe.

Sezonul 2011/12 al Campionatului Judetean de Minifotbal e organizat in parteneriat cu GazetaSV.ro.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *