Debutăm cu „U” Cluj

Universitatea Suceava va debuta în noua ediţie a Ligii Naţionale, pe teren propriu, contra formaţiei Universitatea Cluj. În ultima etapă a sezonului 2011/2012, echipa locală de handbal va juca în faţa propriilor suporteri, cu Pandurii Tîrgu Jiu.

Marţi dimineaţă, la sediul Federaţiei Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorţi a programului pentru ediţia 2011-2012 a Ligii Naţionale. Universitatea Suceava are programate partide aparent uşoare în primele trei etape, contra formaţiilor Universitatea Cluj, Potaissa Turda şi Steaua Bucuresti. Sezonul de toamna se anunta spectaculos pentru suporterii suceveni, pe parcursul turului urmand sa mai vina in sala LPS, echipe ca HC Odorhei, Stiinta Bacau si HCM Constanta. Pe de alta parte, ultima etapa a sezonului va gasi Universitatea in fata propriilor suporteril, intr-un meci interesant, cu Pandurii Tg. Jiu.

“Vom vedea ce strategie vom adopta in functie si de programul din Cupa Challenge. Daca lucrurile se desfasoara normal, ar trebui sa fim din nou intre primele cinci echipe ale Romaniei. Inainte de toate, insa, trebuie sa vedem lotul de jucatori pe care ne vom baza in noul sezon”, a declarat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan, imediat dupa tragerea la sorti.

Iata programul complet al Universitatii Suceava in turul campionatului:

etapa I: CSU Suceava – Universitatea Cluj
etapa a II-a: Potaissa Turda – CSU Suceava
etapa a III-a: CSU Suceava – Steaua Bucuresti
etapa a IV-a: HC Caras-Severin – CSU Suceava
etapa a V-a: CSU Suceava – HC Odorhei
etapa a VI-a: Dinamo Brasov – CSU Suceava
etapa a VII-a: CSU SuceavaCSM Bucuresti
etapa a VIII-a: CSU Suceava – Stiinta Bacau
etapa a IX-a: Politehnica Timisoara – CSU Suceava
etapa a X-a: CSU SuceavaHCM Constanta
etapa a XI-a: CSM Satu Mare – CSU Suceava
etapa a XII-a: CSU Suceava – Petrolul Teleajen
etapa a XIII-a: Pandurii Tg Jiu – CSU Suceava

Data desfasurarii primei etape a sezonului urmeaza sa fie stabilita in cadrul Adunarii Generale a Federatiei Romane de Handbal, programata miercuri, de la ora 11:00. Cel mai probabil, noua editie a Ligii Nationale va debuta pe 3 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Debutăm cu „U” Cluj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*