Debutează în Cupa României

Voleibaliştii suceveni iau o scurtă pauză în campionatul Diviziei A1, pentru a juca în Cupa Romaniei. CSMU LPS Suceava întâlneşte vineri, în deplasare, Ştiinţa Baia Mare, într-un meci contând pentru prima fază a competiţiei.

Fără victorie în primele două etape ale Diviziei A1, echipa locală de volei abordează Cupa României cu speranţe destul de mici. De altfel, chiar dacă îşi doreşte o victorie la Baia Mare, antrenorul Victor Pancu a anunţat că principalul obiectiv în jocul de vineri îl reprezinta acomodarea jucătorilor săi cu meciurile la nivel inalt. În aceste condiţii, tehnicianul sucevean va da credit în special tinerilor în partida de la Baia Mare. Singura incertitudine din lotul sucevean pentru această partidă o reprezintă Andrei Giurcă, jucător care ar putea fi reţinut la Suceava cu serviciul.

De cealaltă parte, băimărenii au contabilizat primele puncte în campionat chiar în ultima etapă, când au învins CSMU Craiova cu 3-0.

Partida dintre Ştiinţa Baia Mare şi CSMU LPS Suceava va avea loc vineri, de la ora 18:00. Iniţial Digi Sport a anunţat ca va televiza în direct acest meci, însă în cursul zilei de joi a renunţat la această intenţie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Debutează în Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*