Miroslava – Rapid, în Cupă

Rapid Suceava va înfrunta divizionara a treia Ştiinţa Miroslava la debutul în sezonul 2014/2015 al Cupei României. Partida, din cadrul turului IV al competiţiei, se va desfăşura marţi, 26 august,  cu incepere de la ora 17:30, pe terenul ieşenilor.

“Ceferistii” au planuri mari pentru Cupa Romaniei. Vor sa aduca o echipa de Liga I pe Areni dupa o pauza de noua ani. “Ne asteptam sa jucam la Targu Neamt, dar cred ca Miroslava este la acelasi nivel. Pornim clar cu prima sansa. Ne dorim foarte mult sa aducem o echipa de Liga I la Suceava si cred ca avem doua meciuri la indemana pentru a ne califica in saisprezecimi. Acesta este obiectivul nostru pentru Cupa Romaniei”, anunta antrenorul rapidistilor, Bogdan Tudoreanu.

Anuntata drept o candidata la promovare in viitorul sezon al Ligii a III-a, Stiinta Miroslava are in acest moment in lot cativa jucatori cunoscuti publicului sucevean, cum ar fi Nicu Azaharioaiei, Bogdan Botezatu, Adrian Caragea sau Vlad Gheorghiu.

Stiinta Miroslava s-a calificat in turul IV al Cupei Romaniei dupa ce a trecut in tururile antrerioare de Rapid Dumesti (scor 2-0) si CSM Kosarom Pascani (scor 1-0).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *