Debut ruşinos

Selectionata de juniori sub 16 ani a judetului Suceava s-a facut de ras la debutul in campionat. In primul meci disputat in aceasta toamna, echipa lui Bogdan Grosu a pierdut cu un rusinos scor de 0-6 pe terenul reprezentativei judesului Iasi, intr-un meci disputat ieri in incinta complexului “Emil Alexandrescu” din Copou.

Formatia suceveana s-a vazut condusa pe tabela de marcaj inca din minutul 15, ratand sansa de a restabili egalitatea cinci minute mai tarziu, cand Tudose a irosit o ocazie din pozitie unu la unu cu portarul advers. Pana la pauza, iesenii au mai punctat de doua ori pe contraatac, intrand la vestiare cu un avantaj de 3-0. Desi pareau sa echilibreze ostilitatile din teren odata cu startul reprizei secunde, pustii lui Bogdan Grosu au capotat definitiv pe final, cand au incasat alte trei goluri in decursul a numai zece minute, terminand jocul ca in scenetele cu Toma Caragiu: scor 6-0 in favoarea selectionatei judetenului Iasi. C-asa e-n tenis!

Suceava Under 16: Puianu – Cerlinca, Amanaloaie, Siminicariu, Radu, Placinta, Mateiciuc, Mantu, Tudose, Strugariu, Costan. Pe parcurs au mai evoluat: Munteanu, Prelipcean, Bivol, Catargiu si Florea.

In runda a doua, echipa condusa de Bogdan Grosu se va deplasa pe terenul selectionatei judetului Bacau, intr-un meci programat duminica, cu incepere de la orele 11.00, pe stadionul “Municipal”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Debut ruşinos"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*