De sâmbătă, „Aruncați grijile la coș!”

baschet cos

Clubul Sportiv Phoenix Suceava organizează, incepand de sambata, a treia ediție a evenimentului intitulat „Aruncați grijile la coș!”. Acțiunea face pare din cadrul proiectului “Pași către viitor” și este destinată tuturor celor care vor să evadeze din rutina de zi cu zi, indiferent de vârstă.

Acțiunile din cadrul evenimentului organizat de Clubul Sportiv Phoenix vor debuta sambata, la ora 12:00, pe Esplanada Casei de Cultura din Suceava, unde vor fi amplasate 4 terenuri de baschet, un teren de fotbal, doua terenuri de badminton, două terenuri de tir cu arcul și un teren de tenis cu piciorul. Din oră în oră se vor desfășura concursuri cu premii pentru participanți.

„Invitam copiii, parintii, bunicii si prietenii să facă mișcare într-un cadru organizat și să se distreze, pentru a uita astfel de grijile și stresul vieții cotidiene. Pe parcursul acestor zile, pe terenurile de sport vor fi amplasate urne în care toți doritorii pot dona, haine, jocuri, jucarii si bani pentru Luca, un băiețel de 4 ani din Suceava care este diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă, parapareză spastică, epilepsie și retard mintal moderat precum și pentru copiii unui centru de plasament din Suceava”, a anuntat președintele clubului ACS Phoenix Suceava, Andrei Tiperciuc.

Evenimentul intitulat „Aruncati grijile la cos” va continua duminica, de la ora 12:00, pe strada Calea Burdujeni. In urmatorul weekend, programul va fi acelasi. Pe 22 iulie, activitatile se vor muta langa parcul Universitatii, iar pe 23 iulie, pe stadionul Areni se vor organiza activități pentru copii ai centrelor de plasament și pentru persoane cu dizabilități.

Proiectul este realizat de ACS Phoenix Suceava, în parteneriat cu Consiliul Local Suceava, Decathlon Suceava, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Asociația New York Crew, Altex, Auchan, Intermedia TV, GazetaSV, Viva Fm, Impact Fm și Radio As.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "De sâmbătă, „Aruncați grijile la coș!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*