De nerecunoscut in prima repriza!

Plecati cu ganduri mari la Odorhei, sucevenii s-au vazut infranti la sfarsitul celor 60 de minute. Apararea, in care se punea toata baza in obtinerea macar a unui punct, a capotat chiar din debutul meciului. In minutul 10 CSU era condusa cu 6-1! Diferenta se mareste pe parcursul primei reprize, ajungand la un 14-5 pentru harghiteni, scor inregistrat in minutul 23! Elevii lui Bibirig inscriu inainte de pauza, insa scorul pe tabela era 16-8.

Sucevenii revin de la vestiare hotarati sa reduca din diferenta mult prea severa. Contraatacul si faza a doua n-au mai functionat insa ca in partidele anterioare. Desi au mai redus din diferenta, “studentii” s-au recunoscut infranti la final. 24-28 pe terenul liderului la zi din Liga Nationala Masculina de Handbal, acolo unde Resita, Constanta sau Dinamo n-au reusit sa plece cu vreun punct.

Pentru CSU au inscris: Gavriloaia – 5 goluri, Chirut – 5 goluri, Pancu – 3 goluri, Adomnicai – 3 goluri, Ilies – 3 goluri, Mitrea – 2 goluri, Bursuc – 2 goluri, Dediu – 1 gol.

foto: Asaftei Dragoş

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "De nerecunoscut in prima repriza!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*