De marţi se vând abonamente

Suporterii echipei locale de handbal îşi vor putea achiziţiona abonamente pentru noul sezon începând cu săptămâna viitoare. La fel ca în ultimii ani, prioritate vor avea vechii abonaţi.

Clubul Universitatea va scoate la vânzare abonamente începând de marţi, 4 septembrie. După o săptămână în care vor putea fi achiziţionate doar de către abonaţii de anul trecut, de pe 11 septembrie acestea vor fi disponibile şi celorlalţi suporteri. Un abonament va costa tot 100 de lei, va fi valabil doar pentru meciurile de campionat, însă abonatii vor avea prioritate la biletele pentru Cupa Challenge. Doritorii pot cumpără abonamente de la sediul clubului Universitatea, situat în camera 101 din corpul K (clădirea cu bazinul de înot). Conducerea echipei locale de handbal a hotarat totodată să majoreze preţul biletelor, un tichet urmând să coste 10 lei, faţă de 8 lei cât era anul trecut.

Handbaliştii suceveni vor debuta în următoarea ediţie de campionat pe 13 septembrie, atunci când vor juca la Caraş Severin. Prima reprezentaţie a Universităţii Suceava în faţa propriilor suporteri va avea loc, în jurul datei de 22 septembrie, contra echipei Potaissa Turda.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "De marţi se vând abonamente"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*