De la suceveni, pentru suceveni

La conferinta de presa de la finalul meciului dintre Universitatea Suceava si UCM Resita, antrenorul oaspetilor Aihan Omer a venit insotit de Mihai Rohozneanu si Florin Ciubotariu. Cei doi jucatori suceveni care activeaza in momentul de fata la vicecampioana Romaniei s-au declarat impresionati de ascensiunea handbalului in Suceava.

“Ne-am dorit foarte mult aceasta victorie. La Suceava tot timpul meciurile sunt grele, de aceea satisfactia este mai mare atunci cand reusesti sa castigi”, a declarat Rohozneanu.

Acesta a fost completat de Ciubotariu: “Ii felicit in primul rand pe fostii mei colegi, le doresc sa isi indeplineasca obiectivul. Eu sunt foarte bucuros ca am castigat astazi pentru ca avem in continuare sanse la titlu. Sper ca azi a fost un spectacol si am incantat publicul prezent in sala”.

Intrebat ce sanse sunt sa revina la Suceava, coordonarul Nationalei, Mihai Rohozneanu, a raspuns evaziv: “Nu depinde de noi. Contractul meu imi expira de exemplu in vara. Daca cele doua cluburi s-ar intelege, nu as avea nicio problema in a reveni acasa”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "De la suceveni, pentru suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*