De ce le plac românilor atât de mult păcănelele cu fructe

Deși industria de jocuri de noroc face eforturi uriașe pentru a dezvolta jocuri inedite, cu grafică deosebită și chiar speră să poată insera tehnologia AR și VR în următorii ani, pasionații de păcănele din țara noastră rămân fideli jocurilor cu fructe și șeptari. Explicația cea mai plauzibilă este că majoritatea amatorilor de adrenalină au început să joace păcănele cu fructe la aparate și au rămas atrași de acestea, deși în ultimii ani jocurile de noroc au migrat în mare parte online.

Păcănelele cu fructe tind să aibă simboluri viu colorate, afișând pepeni, struguri, cireșe, prune și diverse fructe tropicale, dar și alte simboluri speciale, care pot declanșa reînvârtiri suplimentare, jackpot-uri sau alte funcții deosebite. Unele jocuri cu fructe sunt apreciate și datorită sunetelor comice și pline de bună dispoziție. Numărul liniilor de plată poate varia foarte mult, de la doar 5 linii de pariere și până la ordinul sutelor, lucru care influențează într-o oarecare măsură și volatilitatea potențialelor câștiguri.

Cel mai popular joc de păcănele cu fructe este Sizzling Hot, de la Novomatic – GreenTube. Este un slot clasic, cu 5 role, 3 rânduri și numai 5 linii de pariere. Spre deosebire de jocurile moderne, care pot avea chiar și peste 200 de linii de câștig, Sizzling Hot oferă potențialul de a declanșa câștiguri mai mari, deși nu oferă nici un fel de runde bonus sau reînvârtiri din partea casei. Simbolul care plătește cel mai bine este cel al șeptarilor: o linie 77777 generează câștiguri echivalente cu de 1.000 de ori valoarea mizei. Pepenii și strugurii oferă, apoi, cele mai semnificative câștiguri, însă nici celelalte combinații nu plătesc deloc puțin.

Un joc destul de similar, care este de asemenea foarte popular în țara noastră, este 5 Dazzling Hot. Furnizorul de origine bulgară a preluat într-o bună măsură elementele de la Sizzling Hot, oferindu-i însă o grafică diferită, lucru care se poate vedea imediat pe o platformă de jocuri EGT gratis. În plus, 5 Dazzling Hot este conectat și la un jackpot uriaș (Jackpot Cards), dispus pe 4 niveluri, care poate fi declanșat în orice moment, în mod aleatoriu, de către jucători.

Burning Hot, este un al slot cu fructe și șeptari, care are același format precum cele de mai sus și același număr de linii de pariere. Acest titlu dispune, în plus, de funcția de WILD, care este atașată de simbolul trifoiului; acest simbol este un substitut pentru toate celelalte simboluri de pe ecran, mai puțin pentru Scatter. Și mai mult decât atât, în Burning Hot există două tipuri de simboluri Scatter: steluța și dolarul.

Pe lângă acestea, amatorii de jocuri de noroc pot practica online alte câteva sute de jocuri de păcănele cu fructe și șeptari. Deși oferta foarte bogată poate părea copleșitoare pentru începători, funcțiile fiecărui joc pot fi învățate rapid, accesând panoul de informații dedicat. În plus, amatorii de păcănele care aleg să joace online au și posibilitatea de a revendica diverse oferte avantajoase, care îi vor ajuta să maximizeze distracția.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *