Dasvidania, Lugansk!

Universitatea Suceava a parasit sala din Lugansk cu biletele de calificare in sferturile Cupei Challenge in buzunar. Echipa pregatita de Leonard Bibirig a avut parte de un adevarat galop de sanatate in mansa secunda cu Time Burevestnik, impunandu-se astazi pe terenul ucrainenilor cu un categoric scor de 31-21 (13-9).

Intrati in meciul de azi cu handicapul celor 11 goluri din tur, elevii lui Leonid Levchenko au reusit sa tina ritmul cu handbalistii suceveni doar pana la jumatate primei reprize, cand tabela de marcaj indica egalitate, scor 6-6. Cu un portar, Bogdan Pralea, pe post de inger pazitor, Universitatea a intrat la pauza cu un avantaj de patru goluri, scor 13-9.

Repriza secunda a debutat cu aceiasi echipa suceveana la timona, iar pe fondul unui joc cu garda jos “alb-albastrii” s-au distantat la zece goluri pana in minutul 50, scor 26-16. In ultima decada a meciului, cele doua echipe si-au impartit portia de goluri, cate cinci in fiecare poarta, astfel ca tabela salii din Lugansk avea sa se stinga la scorul de 31-21 in favoarea Universitatii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *