Dănuț Perjă și-a reziliat contractul cu Foresta

Continuă să curgă veștile proaste dinspre echipa de fotbal Foresta Suceava! În cursul zilei de astăzi, directorul sportiv Dănuț Perjă și-a reziliat contractul cu gruparea din Areni.

„Astazi, directorul sportiv Danut Perja a solicitat rezilierea de comun acord a contractului cu Foresta Suceava. Doresc sa ii multumesc mult pentru toata sustinerea si pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat in toata aceasta perioada si ii dorec mult succes in continuare”, a anunțat președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

10 Comentarii

  1. OPRITIVA OAMENI BUNI CU DEMISIILE.ANDREI IA LEGATURA CU MIRCEA CRAINICIUC POATE VINE LA SUCEAVA ASTFEL O SA RAMANEM FARA FOTBAL LA SUCEAVA.IN PLIN CAMPIONAT NU SUNT DE BUN AUGUR DEMISIILE SAU DEMITERILE.SA GRESIT IN PRIVINTA LUI CRISTI POPOVICI NU TREBUIA SA FIE DEMIS IN PLIN CAMPIONAT.ODATA CU PLECAREA LUI A INCEPUT SA SE PRABUSEASCA TOTUL IN JUR.PACAT DE PUBLICUL SUCEVEAN CARE ESTE UN MARE IUBITOR DE FOTBAL.
    .

  2. Din păcate a mai plecat o persoana care s-a implicat foarte mult în evoluția echipei Foresta Suceava.Darfotbalul este un sport în care din păcate banii fac legea.Putina lume știe câte eforturi și cheltuieli necesita acest sport.Mulțumim Danut pentru toată munca depusă la acest club.Momentan atât se dorește la Suceava.Multă bafta în continuare!

  3. In toamna jucam cu Steaua si incepuseram sa visam catre liga 1.Acum simtim ca se alege praful.Oare cine o fi de vina???????poate spune cineva?????GOIAN-POPOVICI si acum PERJA?????Practic au plecat cei mai valorosi si au ramas tufele…..La ce sa ne mai asteptam???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *