Dănuț Mândrilă și-a primit “nota de plată”

Dan Mandrila

Trei etape de suspendare și o amendă în valoare de 3.400 de lei. Aceasta este nota de plată pe care Comisia de Disciplină i-a întins-o lui Dănuț Mândrilă pentru ieșirea nervoasă pe care antrenorul Bucovinei Pojorâta a avut-o în urmă cu două etape, pe parcursul meciului de pe teren propriu cu Ceahlăul, încheiat cu scorul de 3-3.

Tehnicianul sucevean a protestat pentru neacordarea unui penalty în minutul 18, la scorul de 0-0, motiv pentru care, dintr-un exces zel, a fost trimis în tribune de arbitrul Marius Chioran. La plecarea de pe bancă tehnică, a șutat într-o mingea aflată la marginea terenului, iar la final i-a reproșat centralului întâlnirii ușurința cu care a acordat penalty-ul din care Ceahlăul a egalat în ultimul minut de prelungire la 3-3. Astfel, antrenorul Bucovinei Pojorâtei s-a ales cu un raport suplimentar, raport ajuns miercuri pe masa Comisiei de Disciplină.

“Nu am avut un comportament de care să fiu mândru. Nu am protestat niciodată de o asemenea manieră, dar, după cât muncum la antrenamente și cât suflet punem, când vezi asemenea decizii, poți să o iei razna. Când greșesc arbitrii, sunt oameni, când greșim noi ajungem la comisii. Sunt dezamăgit, dar am primit o pedeapsă minimă, ținând cont că nu sunt recidivist. Sper ca absența mea de pe banca tehnică să nu afecteze în vreun fel jocul echipei”, a declarat Dănuț Mândrilă, care va fi nevoit să urmărească din tribune meciurile cu FC Academica Clinceni, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila.

Bucovina Pojorâta va sta în runda de sâmbătă, “alb-albaștrii” urmând să reia campionatul odată cu meciul cu Academica, programat miercuri, cu începere de la 12.00, la Clinceni.

foto: Dan Eșanu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dănuț Mândrilă și-a primit “nota de plată”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*