Dănilă a marcat pentru Rapid II Siret

Vasile Danila

Rapid II Siret a inregistrat o infrangere si o victorie in primele doua meciuri amicale din aceasta iarna, sustinute in compania divizionarei a treia Inter Dorohoi. In primul joc, desfasurat la Dorohoi, gazdele s-au impus cu scorul de 5-2, in conditiile in care antrenorul „ceferistilor” Alin Fercalo nu a mizat pe nici un jucator de la prima echipa.

Gruparea din Siret si-a luat revansa duminica, cand cele doua formatii s-au reintalnit pe terenul sucevenilor. Cu patru jucatori de la Rapid Suceava, Paul Mateiciuc, Catalin Tautianu, Ionut Mihai si Vasile Danila, Zimbrul s-au impus cu scorul de 3-2. Pentru gazde au marcat Luchian, de doua ori, si Danila.

Rapid II Siret ocupa locul III in clasamentul Ligii a 4-a la finalul turului. Satelitul Rapidului a acumulat 29 de puncte in 13 etape, cu unul mai putin decat a doua clasata CSM Dorna Vatra Dornei si cu cinci puncte mai putin decat liderul Somuz Falticeni. Campionatul judetean se va relua pe data de 13 martie.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Dănilă a marcat pentru Rapid II Siret"

  1. Voi ati luat’o razna? Pe cine intereseaza ce o facut muratura ala in liga Carnati? Va dati seama ce o reusit? O inscris in liga a 4a !Treziti’va !!!

  2. Daniel Vatamanu | 1 martie 2016 at 17:18 | Răspunde

    Şi vrei sa scriem despre stiaua si barselona? Nu vrei să fii redactor-şef?

  3. o dat gol BUJACA :))

  4. Muratura esti! 4 jucatori de la prima echipa la Siret si Dorohoiul a cazut.Da tu te uiti la poze nu stii sa citesti!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*