Daniel Stanciuc, votat cel mai bun tânăr jucător

Daniel Stanciuc a încheiat un sezon de excepție cu o nouă distincție. Handbalistul sucevean în vârstă de 19 ani a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Liga Națională, în baza unui sondaj realizat de siteul WeLoveSport.ro, în cadrul căruia au votat cei 14 antrenori din primul eșalon.

Daniel Stanciuc a explodat în acest sezon, iar cei mai mulți antrenori l-au votat cel mai bun tânăr handbalist din România (n.r. cu 91% dintre voturi). Jucătorul de la CSU Suceava a făcut deja pasul și la echipa națională, deși are doar 19 ani”, notează cei de la WeLoveSport.ro.

S-a oficializat transferul la Dinamo. Stanciuc a semnat pe patru ani cu campioana României

Daniel Stanciuc va îmbrăca în următorul sezon tricoul campioanei Dinamo, transferul fiind oficializat în această săptămână. ”Campioana României va miza în următorii patru ani pe unul dintre cei mai valoroși tineri jucători români. Daniel Stanciuc (19 ani) a semnat cu Dinamo până în vara anului 2027. Internațional român, cu un potențial fizic remarcabil (1,96 metri înălțime), Daniel evoluează pe postul de coordonator de joc. Daniel Stanciuc este născut pe 6 martie 2004 și a fost format de CSU Suceava, unde a debutat la numai 16 ani. Căpitan al naționalei de tineret, el a fost convocat la prima reprezentativă în mandatul lui Xavier Pascual, în campania de calificare la Euro 2024. În tricoul naționalei mari a marcat 11 goluri”, notează clubul Dinamo.

Sunt foarte fericit să ajung la cea mai bună echipă din România, Dinamo București. Abia aștept să simt atmosfera superbă creată de suporteri și să ne bucurăm împreună de victorii. Voi da totul să ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor. Hai Dinamo!”, a declarat Daniel Stanciuc.

Xavier Pascual, antrenorul lui Dinamo și totodată selecționerul echipei naționale a României are încredere totală în handbalistul sucevean. “Daniel este un jucător uimitor, unul dintre jucătorii de viitor ai handbalului românesc. Eu cred că poate să crească la Dinamo și sper că experiența jucătorilor din jurul lui îl va ajuta să devină un jucător mare. Eu am încredere totală în el”, a transmis antrenorul spaniol.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *