Daniel Bălan, antrenor la Bucovina Rădăuţi

Daniel Balan n-a stat prea mult departe de terenul de fotbal dupa despartirea de Foresta. La o saptamana dupa ce si-a agatat ghetele in cui, fostul international de tineret a dat curs ofertei venite de la Bucovina Radauti, unde va ocupa functia de antrenor principal. Daniel Balan a condus miercuri primul antrenament pe “Municipal” si are ca obiectiv promovarea in Liga a III-a.

Am dat curs ofertei de la Radauti pentru ca vreau sa o iau pas cu pas in cariera de antrenor. Am gasit un lot bun, cu jucatori tineri, alaturi de care vreau sa realizez lucruri frumoase. Conditiile sunt bune, municipalitatea ne sprijina si sper sa reusim promovarea. Radautiul merita macar o echipa la nivelul Ligii a III-a”, a declarat Daniel Balan, care va fi doar antrenor la Bucovina, nu si jucator. Dinspre Areni, antrenorul Forestei, Cristi Popovici, i-a transmis bafta fostul sau elev: “Ii doresc multa bafta lui Daniel Balan in cariera de antrenor. E o meserie destul de dificila, care iti aduce satisfactii, dar si multe nopti nedormite”.

Posesor al licentei C, Daniel Balan (37 de ani) a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist pentru formatiile Bucovina Suceava, Foresta Falticeni, Steaua Bucuresti, FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Arges Pitesti, AEK Larnaca, Aris Limassol, Energia Khabarovsk, FC Botosani si Foresta Suceava (ex. Rapid CFR).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close