Danalis a eliminat Sporting II

Danalis Zvoristea a produs surpriza turului al 4-lea din faza judeteana a Cupei Romaniei, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, divizionara a patra Sporting II Arbore, la finalul unui meci in care gazdele si-au asigurat victoria prin dubla lui Serban, in vreme ce oaspetii au redus din diferenta prin Arotaritei.

O alta surpriza s-a inregistrat la Pojorata, unde gazdele s-au calificat mai departe, dupa ce au trecut, cu scorul de 3-1, de finalista editiei precendente, Florconstruct Patrauti. Scorul rundei de azi a fost realizat de Bucovina Serbauti, care a acces in primavara judeteana, dupa ce a castigat, cu 12-0, in fata Unirii Boroaia.

Intr-un alt meci din cadrul turul al 4-lea, Foresta Malini si-a continuat aventura in cupa, dupa ce a trecut, in deplasare, cu scorul de 1-0, de formatia Victoria Vatra Moldovitei, gratie unui gol inscris de Aileni cu un sfert de ora inainte de fluierul final. Singura partida a carui deznodamant ramane deocamdata incert este cea dintre Csm Dorna Vatra Dornei si Bucovina Fratautii Noi, delegatia oaspetilor ratand prezenta la meci, dupa ce mijlocul de transport cu care se deplasa spre Vatra Dornei s-ar fi defectat pe raza comunei Marginea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Danalis a eliminat Sporting II"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*