Dale lui Radu (video)

Prima zapada care s-a abatut asupra Sucevei in acest sfarsit de an a avut o influenta vizibila asupra antrenorului Cetatii, Ioan Radu. Tehnicianul sucevean a venit la conferinta de presa relaxat si pus pe glume.

Ioan Radu a starnit primele zambete atunci cand a fost rugat sa comenteze ineficienta compartimentului ofensiv, demonstrata cel mai bine prin faptul ca fundasul-golgheter, Adrian Cososchi, a marcat tot atatea goluri cate au reusit toti atacantii Cetatii in acest tur.

“Inseamna ca jucam un fotbal total. Cred ca este o lipsa de valoare si totodata ma gandesc ca avem jucatori, altruisti, care prefera sa ii paseze lui Cososchi”, a glumit “Profesorul”.

Ioan Radu a afisat apoi o atitudine mai serioasa: “Singurul atacant valoros care a venit este Palimaru, care a marcat 2 goluri in 4 etape. Faptul ca Dicher a jucat in 5 meciuri si nu a reusit sa dea vreun gol se vede, intrucat nu mai prinde echipa. La fel, si restul atacantilor, sunt departe de ceea ce ne trebuie. In vara aveam cei mai multi atacanti pe hartie, insa realitatea a dovedit ca au ramas atacanti doar pe hartie. Una peste alta, important este ca marcam, nu conteaza prin cine”.

In final, antrenorul Cetatii, a dat de inteles si care ar fi cel mai frumos cadou pe care ar putea sa il primeasca de la Mos Craciun: “Visez sa marcam mai multe goluri decat adversarii, indiferent de cate ori marcheaza acestia. Va dati seama ce atacanti valorosi ar trebui sa avem ca sa ne permitem, de exemplu, intr-un meci sa primim 5 goluri pentru ca noi sa dam 6”.


Sursa: Intermedia TV

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dale lui Radu (video)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*